Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Çift yangın kapıları, koridorlarda ve koskocaman odalara antrelerde bulunanlar üzere elan geniş açıklıkları kapatmak midein kullanılabilen dü kapı kanadından oluşur. Bu baplar, elan geniş alanlarda yangına ve dumana karşı bir bariyer çıkarmak üzere tasarlanmıştır ve keresteden, çelikten veya bu malzemelerin bir kombinasyonundan yapılabilir. Ekseri 30 ila 120 an ortada değişen çeşitli yangın dereceleriyle mevcuttur.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve yaman sızdırmaz özellikleri tamamlanmak zorundadır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla baş başa sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler de çok kesifı denetleme altında tutulmaktadır.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 takım yekta kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması ciddi taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri yürekermektedir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan sineeriye kolaylıkla girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi Yangın çıkış kapısı istanbul olmalıdır.

Göreceksiniz ki bu denli şiddetli birinci sınıf yangın kapılarını en munis fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapısının) yapı taşı amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide mimarilmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki duman, yangın, gaz lambası vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu aksi koşulların özge katlara intikalini hapsetmek yahut olası olduğu derece geciktirmektir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunmuş olduğu gestaltnın bâtınerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif kurtarma yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Gök Yangın olarak binalarınıza kuruluşlacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Kelam konusu gönül zayiatının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda gestaltdan emniyetli bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve âdem hayatını asıl saha, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve temelında hiçbir yönıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı örek ve en azca 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page